Buffeter

Buffet 1

  • Gravad Musholmørred med rævesauce
  • Røget forel med røræg
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Varm røget Musholmørred med salat
  • Tartelet med høns i asparges
  • Mørbradbøf med svampe a la creme
  • Helstegt tyndsteg med flødekartofler
  • Spec. salat, pastasalat, tzatziki
  • Osteanretning med frisk frugt
  • Frsikbagt grovbrød, rugbrød, kiks og smør

Buffet 2

  • Gravad musholmørred med rævesauce
  • Varm røget laks med salater og rejer
  • Røget forel med røræg
  • Rejer og muslinger på leje af salat
  • Butterdejsindbagt ørred med purløgssacue
  • Rødvins-braisseret skinke med urte-æggemarinade
  • Helstegt oksehøjreb med flødekartofler
  • Spec. salat, tomatsalat, pastasalat
  • Tusindbladstærte med frisk frugt og chantillycreme
  • 2 slags oste med druer og radiser
  • 2 slags grovbrød, kiks og smør

Let vin buffet 

  • Krebsesalat med melonkugler.
  • Yokitorispyd på salatbund.
  • Koldrøget sværdfiskefilet med purløgsæggecreme.
  • Parmaskinke med marineret asparges og rødløg
  • Marineret kæmperejer med dilddressing.
  • Butterdejsindbagt laks med muskat spinat.
  • Krydderstegt cuvette.
  • Helstegt okse guldfilet med flødekatofler
  • Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe
  • Bulgursalat, årstidens salat og tortillinesalat
  • Gorgonzola/Emmentaler med oliven og bladselleri.
  • Frisk bær- og frugttærte med cremefraiche

Buffet Celina

  • Asparges symfoni med bacon og rødløg
  • Krabbetårn på leje af salat
  • Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
  • Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
  • Tigerrejer i hvidløg med limesauce
  • Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler
  • Dyrefilet med marineret bær og salat apex
  • Hvidløgsstegt lammefilet med persillefritt
  • Tomatsalat, broccolisalat og årstidens salat
  • Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
  • Betardbrød med oliver, betardbrød med malt og betardbrød med græskar
  • Marcelkage med råmarineret skovbær og chantillycreme