Videre til indhold
Man - Fre: 12:00 - 20:30
+45 58 86 45 00
Facebook-f
Instagram
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Festmenuer ud af huset
Brunch ud af huset
Natmad ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Anretning/buffet ud af huset
Specialiteter ud af huset
Fest & Selskaber
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Events
Swing sisters
Swing sisters ekstra show
Stegt flæsk ad libitum
Påske på Skipperkroen
Skipperkroens 25 års jubilæum
Værelser & Ophold
Dobbeltværelse & Suite
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Miniferie
Montør-/sælgerophold
Golfophold
Ekstra
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Om kroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Menu
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Festmenuer ud af huset
Brunch ud af huset
Natmad ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Anretning/buffet ud af huset
Specialiteter ud af huset
Fest & Selskaber
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Events
Swing sisters
Swing sisters ekstra show
Stegt flæsk ad libitum
Påske på Skipperkroen
Skipperkroens 25 års jubilæum
Værelser & Ophold
Dobbeltværelse & Suite
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Miniferie
Montør-/sælgerophold
Golfophold
Ekstra
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Om kroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Kontakt os
Buffeter
Buffet 1
Pris pr. couvert
Kr. 325
Gravad Musholmørred med rævesauce
Røget forel med røræg
Lun fiskefilet med remoulade
Varm røget Musholmørred med salat
Tartelet med høns i asparges
Mørbradbøf med svampe a la creme
Helstegt tyndsteg med flødekartofler
Spec. salat, pastasalat, tzatziki
Osteanretning med frisk frugt
Frsikbagt grovbrød, rugbrød, kiks og smør
Buffet 2
Pris pr. couvert
Kr. 365
Gravad musholmørred med rævesauce
Varm røget laks med salater og rejer
Røget forel med røræg
Rejer og muslinger på leje af salat
Butterdejsindbagt ørred med purløgssacue
Rødvins-braisseret skinke med urte-æggemarinade
Helstegt oksehøjreb med flødekartofler
Spec. salat, tomatsalat, pastasalat
Tusindbladstærte med frisk frugt og chantillycreme
2 slags oste med druer og radiser
2 slags grovbrød, kiks og smør
Let vin buffet
Pris pr. couvert (min. 20 couverter)
Kr. 435
Krebsesalat med melonkugler.
Yokitorispyd på salatbund.
Koldrøget sværdfiskefilet med purløgsæggecreme.
Parmaskinke med marineret asparges og rødløg
Marineret kæmperejer med dilddressing.
Butterdejsindbagt laks med muskat spinat.
Krydderstegt cuvette.
Helstegt okse guldfilet med flødekatofler
Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe
Bulgursalat, årstidens salat og tortillinesalat
Gorgonzola/Emmentaler med oliven og bladselleri.
Frisk bær- og frugttærte med cremefraiche
Buffet Celina
Pris pr. couvert (min. 25 couverter)
Kr. 475
Asparges symfoni med bacon og rødløg
Krabbetårn på leje af salat
Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
Tigerrejer i hvidløg med limesauce
Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler
Dyrefilet med marineret bær og salat apex
Hvidløgsstegt lammefilet med persillefritt
Tomatsalat, broccolisalat og årstidens salat
Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
Betardbrød med oliver, betardbrød med malt og betardbrød med græskar
Marcelkage med råmarineret skovbær og chantillycreme
KONTAKT OS