Kompetencer

Spar tid og penge - få hjælp til dit regnskab!

Vores passion er at hjælpe små og mellemstore virksomhed med alt indenfor bogføring og regnskab.

Bogføring

Jeg tilbyder daglig bogføring af din virksomhed, så du kan koncentrere dig og have fokus på dine primære arbejdsopgaver. Jeg foretager løbende afstemning af løn, skat, kreditorer og debitorer. Du modtager en saldobalance hver måned, så du hele tiden har overblik over din virksomheds resultat samt en kvartalsvis eller halvårlig opfølgning, således at din forskudsopgørelse og B-skat kan tilpasses løbende.

Lønadministration

Løn er en kompleks og vigtig opgave. Dine medarbejdere skal have en korrekt løn og til tiden. Jeg tilbyder også lønadministration i form af rådgivning til egen lønadministration eller outsourcing, hvor jeg tager mig af alt lønarbejde fra oprettelse af medarbejdere i lønsystem, indberetning af timer, registrering af sygdom, ferie, barsel, refusion af rejseomkostninger, udlæg, pension m.v. Vi arbejder primært i Danløn, som er et brugervenligt og overskueligt lønsystem.

E-conomic

Jeg arbejder primært med regnskabsprogrammet e-conomic, som tilbyder utrolig mange funktioner indenfor bogholderi og regnskab herunder: Gratis mobilapp - order, tilbud, fakturering & rykkere. Finans og bogholderi. Momsregnskab og årsopgørelse. Elektronisk bilagshåndtering og opbevaring. Bankafstemning Derudover findes mange tillægsmoduler såsom projektstyring, lagerstyring, digital signatur, rykker og inkasso, budget m.fl.

Momsregnskab

Jeg laver dit momsregnskab, så din virksomhed får indberettet momstilsvaret korrekt og til tiden, og således at momsberegningen stemmer til årsafslutningen.

Økonomistyring

Jeg hjælper dig med et økonomisk overblik over din virksomhed, og kan dermed afdække eventuelle udfordringer og muligheder for besparelser.

Debitor- og kreditorstyring

Jeg tilbyder debitor- og kreditorstyring og fremsender hver måned saldolister, således at du hele tiden har styr på, hvem der skylder dig penge, og hvornår du skal afregne dine leverandører rettidigt for at undgå unødige rykkergebyrer og renter. Jeg hjælper også gerne med opsætning af systematisk rykkerprocedure i E-conomic.

Klargøring af regnskab til revisor

Min timeløn er lavere end en Revisors, så derfor kan din virksomhed spare penge, ved at lade mig klargøre regnskabet før det sendes til din revisor. Jeg tager gerne kontakt til din nuværende revisor, for at afstemme forventninger og aftale, hvad der skal forberedes til dem. Hvis ikke du allerede har en revisor samarbejder Bogføring & Regnskab By Bjerre med en række dygtige revisorer på Sjælland, som jeg varmt kan anbefale.

SKAT – selvangivelse og forskudsopgørelse

Ved løbende og korrekt bogføring er det nemmere at have kontrol med din virksomheds økonomi og overskud. Dette gør det muligt at få tilrettet din forskudsopgørelse, så du ikke får kedelige overraskelser i forbindelse med årsopgørelsen fra SKAT.

BOGFØRING & REGNSKAB

Tøv ikke med at booke et uforpligtende møde